2651020632 Πλατεία Νότη Μπότσαρη 5 & Δαγκλή (γωνία), Ιωάννινα alekavasileiou@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αλεξάνδρα Βασιλείου - Καραμήτρου | Μικροβιολόγος Ιωάννινα

Είναι γνωστή σε όλους η αξία της πρόληψης. Οι εξετάσεις αίματος, που πρέπει να κάνει κάποιος όταν είναι υγιής, 1-2 φορές το χρόνο, μπορούν να μας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες για την κατάσταση του οργανισμού μας.

Το σύγχρονο και φιλόξενο εργαστήριο μας στα Ιωάννινα, καλύπτει συνολικά τις σύγχρονες ανάγκες τόσο του ανθρώπου που φροντίζει για τον προληπτικό του έλεγχο, όσο και του ασθενή. Επιλέγουμε και επιμένουμε στην προσωπική επικοινωνία μαζί σας, από το στάδιο της δειγματοληψίας ως και πέραν της παραλαβής του αποτελέσματος. Είμαστε δίπλα σας με εχεμύθεια για οποιαδήποτε εξέταση από τις παραπάνω θέλετε να κάνετε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι προσανατολισμένη στην παροχή εξειδικευμένων και επιστημονικά άρτιων εξετάσεων στο ευρύτερο δυνατό φάσμα. Πιστοί στην επιστημονική ακεραιότητα και στην τεχνολογική τελειότητα, στο εργαστήριο μας, παρέχουμε τη δυνατότητα εκτέλεσης όλων σχεδόν των εξετάσεων, με παράδοση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
 
 

 


     
 
 
Συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία: 
ΕΟΠΥΥ κα Μέλη οικογενειών στρατού ξηράς, ΛΣ και ΕΛ ΑΚΤ. 
 
 
     
     
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
γενικές εξετάσεις, αιμοσφαιρίων, πήξη αίματος
 
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ταυτοποίηση και απομόνωση μικροβίων
 
ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
έλεγχος θυρεοειδικής λειτουργίας, νεοπλασματικοί δείκτες, ορμονικός έλεγχος
 
ΑΝΑΣΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ηπατίτιδα, λοιμώδης μονοπυρήνωση, HIV, έρπης, τοξόπλασμα, αυτοάνοσα νοσήματα
 
ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
διερεύνηση υπογονιμότητας
 
CHECK UP
για ενήλικες και παιδιά, καθώς οι προληπτικές εξετάσεις
 
Το εργαστήριο μας, τηρεί τα αυστηρότερα επιστημονικά πρωτόκολλα, συμμετέχοντας σε αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους από φορείς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουρη για την ποιότητα των αποτελεσμάτων.
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ
είναι η παροχή ιατρικών εξετάσεων με βάση τους αυστηρότερους κανόνες ιατρικής δεοντολογίας, έχοντας παράλληλα ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.