2651020632 Πλατεία Νότη Μπότσαρη 5 & Δαγκλή (γωνία), Ιωάννινα alekavasileiou@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
Αλεξάνδρα Βασιλείου - Καραμήτρου | Μικροβιολόγος Ιωάννινα

To μικροβιολογικό εργαστήριο μας “Αλεξάνδρα Βασιλείου - Καραμήτρου” αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη των Ιωαννίνων, παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: μικροβιολογικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, βιοχημικές, ορμονικές εξετάσεις αλλά και κάθε είδους εξέταση.

Το 2005 στην εργαστηριακή ομάδα προστέθηκε και η ιατρός βιοπαθολόγος - μικροβιολόγος κα. Αλεξάνδρα Βασιλείου - Καραμήτρου η οποία και στην πορεία έγινε και ιδιοκτήτης του εργαστηρίου. Έτσι, με χρόνια εμπειρία και σπουδών στο χώρο, η μικροβιολόγος, φροντίζει ώστε το εργαστήριο της να καλύπτει κάθε διαγνωστική ανάγκη με έγκυρα και έγκαιρα εργαστηριακά αποτελέσματα.
 
 
 

 


     
 
 
Συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία: 
ΕΟΠΥΥ κα Μέλη οικογενειών στρατού ξηράς, ΛΣ και ΕΛ ΑΚΤ. 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
Διαθέτοντας ένα σύγχρονο και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και μία εξειδικευμένη ομάδα, στο εργαστήριο μας, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ποιοτικά και έγκυρα εργαστηριακά αποτελέσματα. Το εργαστήριο μας λειτουργεί καθημερινά και παρέχει τη δυνατότητα αιμοληψίας κατ’ οίκον έπειτα από συνεννόηση.

Η σωστή οργάνωση, διαχείριση, τεχνογνωσία, η επιστημονική κατάρτιση, η υψηλή εξειδίκευση καθώς και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίου τύπου αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών μας.

Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε εξεταζόμενο με συνέπεια και σεβασμό, παρέχοντας αξιόπιστες αναλύσεις και φυσικά συμβουλές και προτάσεις για τα αποτελέσματα.

Χάρη στη διαρκή ενημέρωση, τη βαθιά γνώση των παγκόσμιων εξελίξεων της τεχνολογίας και τη δέσμευση στην παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων διαγνωστικών υπηρεσιών, το εργαστήριο μας, αποτελεί την πρώτη επιλογή για ανθρώπους που φροντίζουν για τον προληπτικό του έλεγχο, όσο και για ασθενείς από τα Ιωάννινα και όχι μόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ
είναι η πρόληψη καθώς και η πρώιμη και έγκαιρη διάγνωση των διαφόρων νοσημάτων που οδηγεί συνήθως στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ή και στην πλήρη ίαση.